1 מגרדים את תפוח האדמה והארטישוק ירושלמי על פומפייה בחלקה העבה, סוחטים את התערובת המגורדת ומעבירים לכלי עמוק וגדול.
2 קוצצים דק את הבצל הלבן והירוק ומוסיפים את הבצלים, הפטרוזיליה, הכוסברה, הקמח, פירורי הלחם, הקארי ומלח ופלפל.
3 טורפים מעט את הביצים ומוסיפים לתערובת יחד עם הסויה ומערבבים היטב.
4 מחממים את השמן במחבת לחום בינוני.
5 יוצרים בעזרת כף ערימת תערובת ומורידים לתוך השמן בעזרת כף שנייה ומשטחים מעט.
6 מטגנים לצבע זהוב משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
7 ניתן להגיש קר וחם ולשלוח לילדים לבית הספר. אפשר גם להגיש עם שמנת חמוצה או קרם פרש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הלביבות