תבשיל צוואר טלהמנה עיקרית שכולם ידברו עליה הרבה אחרי הארוחה. בשר רך בבישול ארוך, עם ירקות, מרווה והמון טעמים מדהימים![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר גדול. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב ויפה. מוציאים. 2 מוסיפים מעט שמן לסיר, ומטגנים את הגזר תוך כדי ערבוב. כשהגזר מתקרמל (זה לוקח כ-10 דקות) מוסיפים את הבצל, השומר והכרשה. 3 מאדים-מטגנים את הירקות 5-7 דקות, תוך ערבוב. מוסיפים את ראש השום (בשלמותו) ועלי המרווה. 4 מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים מים עד 3 ס"מ מעל הבשר. מביאים לרתיחה. 5 מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים את הסיר ומניחים לבישול של 4 שעות. אחרי 3 שעות וחצי אפשר להוסיף 12 בצלים קטנים, קלופים. 6 בתום 4 השעות מעבירים את הסיר לתנור שחומם ל-200 מעלות, לחצי שעה נוספת (ללא מכסה). הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|