1 מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
2 מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את העגבניות, השום, התימין והתרד ומתבלים במלח ובצ'ילי. מטגנים דקה על אש גבוהה. מסירים מהאש ומצננים.
3 מניחים על משטח העבודה שני עלי פילו, שמים במרכז מעט מתערובת העגבניות והתרד ומעליה פרוסת גבינת פטה. מקפלים את עלי הפילו מעל הגבינה בצורת מעטפה. שמים בתבנית כשהתפר כלפי מטה. ממלאים באותו האופן את כל עלי הפילו.
4 מורחים א הבצק בשמן ואופים 10-12 דקות עד שהעלים מזהיבים.
5 מגישים חם עם סלט ירקות קטן או עם סלט ביצים.