1 להכנת מילוי הפרג: מביאים לרתיחה בסיר את החלב, הסוכר והחמאה.
2 מוסיפים את הפרג והריבה ומערבבים. מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים.
3 מוסיפים בהדרגה את פירורי הביסקוויט, עד שהתערובת מתגבשת מעט אך אפשר יהיה לזלף אותה לאחר הקירור. מעבירים לכלי סגור ומשהים במקרר 5-4 שעות (או לילה) עד שהמילוי מתייצב.
4 להכנת אוזני ההמן: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר. מוסיפים את השמנת המתוקה והחלמונים בהדרגה.
5 מוסיפים את תוכן מקל הוניל וקליפת לימון.
6 מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר 3 שעות לפחות.
7 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 2 ס"מ, וקורצים עיגולים בקוטר 1/2 4 ס"מ.
8 מחממים תנור ל-180 מעלות.
9 מזלפים במרכז כל עיגול את המילוי ומקפלים לצורת משולש (אוזן המן). מסדרים ברווחים שווים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
10 אופים במשך 17 דקות בתנור שחומם מראש. מצננים ובוזקים אבקת סוכר מעל.
* שומרים בכלי אטום עד שבוע-שבועיים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>>> כל המתכונים לאוזני המן