המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1 מגרדים לאורך על פומפייה את הגזר, תפוחי האדמה והבצל וסוחטים מנוזלים. 2 בקערה עמוקה מערבבים את הגזר, תפוח האדמה והבצל עם הקמח, הביצים והמלח. 3 מחממים שמן במחבת רחבה לחום בינוני, מניחים ככפית מהתערובת על המחבת ומשטחים את הלביבה בעזרת הכפית. 4 מטגנים עד הזהבה משני הצדדים. 5 להגשה: מסדרים את הלביבות על צלחת, את פרוסות הצנונית בין הלביבות, מניחים נגיעות מהשמנת החמוצה מעל הלביבות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|