בורקס דפי אורז עם גבינותכמה טוב שהמציאו את בורקס דפי האורז - גרסה דלת קלוריות ונטולת גלוטן לבורקס הרגיל, שפותחת בפנינו עולם חדש ונפלא של מאפים זהובים. הפעם הכנו אותו עם גבינות. יצא אש
צילום: מיכל הלפרין, mako אוכל
|
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את הרכיבי המילוי. 3 טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות. 4 מעבירים את דף האורז למשטח יבש ומנחים במרכזו כף גדושה מהמלית. סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים. 5 מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת, מברישים בשמן זית ומעטרים בשומשום או קצח. 6 אופים כחצי שעה, עד שהדפים מזהיבים מעט. *אל תוותרו על הביצה. היא תורמת ליציבות הגבינות ומונעת מהן להישפך מהבורקס במהלך האפייה. ניתן להמיר בכף קורנפלור. >> מוזמנים לקרוא עוד על בורקס דפי האורז כאן המתכון פורסם פה לראשונה ב-15/08/2019 |