מחממים מראש את התנור לחום של 250 מעלות. 1. קולים את כל התבלינים היבשים וטוחנים. שומרים במקפיא. 2. מנקים את הדג לחלוטין מעור ועצמות. מחלקים למנות של 50 גרם. 3. מתבלים את הדג בתערובת התבלינים, שמן הזית, מלח ופלפל שחור. 4. במחבת מטגנים בשמן קנולה בצלים עד להזהבה וריכוך מוחלט. 5. מערבבים את הבצלים המוזהבים עם הטחינה הלימונית. 6. סוגרים היטב את הדג על הגריל. שופכים 2 כפות של טחינה ובצלים על הפילה של הדג ומכניסים לתנור (בחום של 250 מעלות) ל-6 דקות. 7. בקערת ערבוב שמים את הצנון, השעועית, הבצל הירוק, הכוסברה, הבצל הסגול, עגבניות השרי, זיתי הטאסוס והצ'ילי ומערבבים. מתבלים במיץ לימון ושמן זית. 8. מסדרים את הדג על הצלחת ועליו את הסלט.