1 שוטפים היטב את פרוסות הדג ובוזקים עליהן מלח. משהים כ-15 דקות ושוטפים.
2 חוצים את הפלפלים החריפים לאורכם, מסלקים את הגרעינים ושוטפים היטב.
3 יוצקים שמן לסיר רחב ושטוח, מפזרים בתחתית את הפלפלים וחצי מכמות השום והפטרוזיליה.
4 מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה והגזר, הפלפלים והלימון. מניחים מעל את פרוסות הדג ומעליהן את שארית השום והפטרוזיליה.
5 מערבבים בצלוחית את המים והתבלינים ויוצקים על הדגים. מבשלים מכוסה על אש בינונית כ-30 דקות.
6 מפזרים כוסברה ומנענעים קלות את הסיר, כך שהרוטב יכסה את נתחי הדג. מבשלים 10 דקות נוספות.