1 קולים את זרעי הכוסברה והחרדל. כותשים היטב במכתש ועלי יחד עם כוכבי האניס. 2. מחממים מחבת ברזל גדולה ועבה על הלהבה הראשית. יוצקים לתוך המחבת את שמן הזית ומחכים עד שיתחמם. מטגנים למשך כמה שניות את הג'ינג'ר, השום והתבלינים הכתושים יחד עם הפלפלים החריפים הקצוצים. מוסיפים מיד את העגבניות החצויות וממשיכים לבשל כ-30 דקות או עד שמתקבל רוטב סמיך ועשיר. 3. מוסיפים את עלי הכפיר ליים ואת פרוסות הדג ומבשלים במחבת לא מכוסה על להבה נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד שהדג מתבשל. 4. מפזרים למעלה עלי בזיליקום ומלח ים גס ומגישים עם אורז קישואים ירוק.