1 מכינים את הסלט: מניחים בקערה את עשבי התיבול, אגוזי הקשיו, העגבניה, בשר וקליפת הלימון, השום . יוצקים מעל את מיץ הלימון מתבלים ומערבבים. 2. מטגנים את הסרדינים: שוטפים היטב את הסרדינים ומייבשים. מערבבים חצי כוס קמח עם מעט פפריקה מלח ופלפל. טובלים את הסרדינים בקמח המתובל. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הסרדינים המקומחים עד להזהבה. 3.מנחים את תלולית סלט במרכז הצלחת, מקיפים את הסלט בשלוש פרוסות לחם קלויות ומעליהן מניחים את הסרדינים המטוגנים. מעל הכל זולפים בנדיבות טחינה.