המצרכים :
לגלידת פיסטוק:
לגלידת חמאת בוטנים:
אופציות נוספות:
אופן ההכנה:1 יוצקים את החלב הממותק לקערה. מוסיפים את תוספות הטעם (מחית הפיסטוק או חמאת הבוטנים או כל תוספת אחרת) ומערבבים היטב. מוסיפים גם את האגוזים או השוקו-צ'יפס ומערבבים שוב. 2 בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים כשליש מהקצפת לתוך תערובת החלב הממותק. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר עם הקצפת ומקפלים בעדינות עד להטמעה מלאה. מעבירים את התערובת שהתקבלה למיכל פלסטיק ומקפיאים למשך 4-6 שעות, או עד שהגלידה קופאת לחלוטין. ניתן לעטר לפני ההגשה בשוקולד מומס, אגוזים קצוצים, סוכריות צבעוניות או בכל דבר אחר לפי הטעם. * הגלידה טובה למשך שבוע מיום הכנתה. * בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |