1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים בבן מארי את השוקולד והחמאה.
3 מקציפים את הביצים ומוסיפים לאט את הסוכר, עד שהקצץ תפוח ואוורירי.
4 משווים מרקמים בין השוקולד וקצף הביצים (מערבבים בהתחלה כמות קטנה של קצף ביצים ותערובת שוקולד, מקפלים, מוסיפים את שארית השוקולד וממשיכים לקפל בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד).
5 משמנים תבנית/כוסיות לסופלה (עגולה ואישית).
6 ממלאים רבע תבנית, מניחים 2 קוביות שוקולד לבן/טבעת שוקולד לבן וממשיכים למלא את התבנית עד שלושת רבעי גובה.
7 אופים 12 דקות ולא יותר מ-15 דקות, או עד שהסופלה מתייצב מלמעלה.
8 מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.