1 בסיר מעל אש בינונית מבשלים יחד סוכר, חלב חמאה וקקאו תוך ערבוב מתמיד עד לרתיחה.
2 מבשלים 2 דקות נוספות עד שהכל נמס ואחיד ומורידים מהאש.
3 מוסיפים חמאת בוטנים ווניל ומערבבים. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שכולם מצופים לחלוטין בשוקולד. מצננים כמה דקות, רק עד שניתן לגעת בידיים.
4 מכדררים כדורים ומשטחים אותם מעט. ניתן ליצור צורה עגולה יותר בעזרת תבנית סיליקון: דוחסים כל כדור היטב בשקע התבנית ומשחררים. לפני שמשחררים את העוגיות מהתבנית יש לחכות עד לצינון מוחלט.
5 לציפוי: ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 20 שניות, ומערבבים להמסה מלאה.
6 מזלפים את השוקולד על העוגיות ומניחים בצד עד שהציפוי מתקשה. מאחסנים בקופסה סגורה.
>> לעוד מתכונים מושחתים