1 ממיסים את השוקולד מעל אמבט מים חמים. 2. מערבבים את האמרטו עם החלמון, מוסיפים את מחית האגוזים ומערבבים היטב. מוסיפים את השוקולד המומס, מערבבים ומקררים במקרר. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 1/2 1 ס"מ ומקררים. 3. בעזרת מזלג פרלינים טובלים את כדורי השוקולד בשוקולד המטומפר ומצננים על נייר פרגמנט. טובלים פעם נוספת בשוקולד ובעזרת מזלג יוצרים מעין קוצים. 4. להכנת קרם אנגליז, מרתיחים את החלב עם מקל הווניל והסוכר. 5. בכלי קטן מערבבים את הקורנפלור עם החלמונים, מסננים מעל מעט מתערובת החלב, מערבבים ומחזירים לסיר. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך. 6. להגשה, יוצקים מהרוטב ל-8-6 צלחות עמוקות ומפזרים מעל קיפודונים.