1 שמים את התפוחים הקצוצים בסיר. מוסיפים את המים, מיץ הלימון והסוכר ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים ומקררים. 2. מבשלים את חומרי סירופ הסוכר. 3. מחממים חמאה מזוקקת (ראו הסבר) במחבת ומסדרים את שערות הקדאיף. 4. מורחים מעל רסק תפוחים ומסדרים שכבה נוספת של שערות קדאיף. 5. מטגנים כמה דקות והופכים את הכנאפה על צלחת. מטגנים עוד כ-2 דקות. 6. יוצקים סירופ סוכר ומעבירים למגש. 7. קוצצים אגוזים ומפזרים מעל עם קצת קינמון.
איך מכינים חמאה מזוקקת? מחממים את החמאה במחבת/סיר, מפרידים בין מוצקי החלב לשומן, ומשתמשים רק בשומן.