1 שמים את השמנת, הסוכר והוניל בסיר ומחממים על אש קטנה.
2 טורפים את החלמונים עם שתי כפות סוכר, עד לקבלת בלילה חלקה.
3 מוסיפים מעט מהשמנת החמה לבלילת הביצים, לאט ותוך כדי ערבוב.
4 מעבירים את בלילת החלמונים לסיר ומחממים עוד 2 דקות.
5 יוצקים לקעריות חסינות חום, מסדרים בתבנית עם מעט מים (זהירות, שהקרם לא יירטב) ואופים ב-120 מעלות למשך חצי שעה, עד התייצבות.
6 מעבירים למקרר לשעתיים, מפזרים סוכר לבן ושורפים במבער או בסיבוב קצר מתחת לגריל התנור.