1 מכינים את הקרם: מערבבים יחד את כל החומרים בקערה. 2. מכינים "קיני" קדאיף סביב כלים אישיים, אפשר חד פעמיים, ומטפטפים עליהם חמאה מומסת. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כמה דקות, עד שהאטריות מזהיבות מעט. מסירים בזהירות את ה"קינים" מהתבניות. 3. מכינים את הזרשג: שמים 60 גר' חמאה במחבת וכשהיא חמה, מטגנים בה את הזרשג, עד שהוא נפוח ואדום. מוסיפים את השקדים לטיגון קצר. מוסיפים את המים, סוכר וזעפרן ומבשלים עד שרק מתחיל להסמיך . 4. הרכבת המנה: שמים על 6 צלחות 6 "קיני" קדאיף. שמים במרכז כל אחד כף גדושה קרם גבינה ומעל יוצקים בנדיבות מתערובת השקדים-זרשג .