זו אינה גלידה, כי אם בצק עוגיות סופר פשוט עם עוגיות אוראו ושוקולד לבן, שמכינים ב-5 דקות גג ואוכלים ככה עם הכפית. כמו גלידת קרם העוגיות שאתם כל כך אוהבים, רק בלי העבודה. הכנו, אהבנו ונכין עוד אלף פעמים
1 מערבלים יחד חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2 מוסיפים חלב, מלח וקמח (כחצי כוס בכל פעם, עד שהתערובת חלקה).
3 מכניסים 10 עוגיות אוראו לשקית אטומה, ושוברים אותן בעזרת מערוך לפירורים קטנים.
4 חותכים לרבעים 6 עוגיות אוראו נוספות.
5 בעדינות מקפלים את פירורי העוגיות, רבעי העוגיות והשוקולד צ'יפס הלבנים לתוך בצק העוגיות, עד שהם מתמזגים בו היטב. אוכלים מיד.
* במתכון אין ביצים, כך שאין חשש מאכילת ביצים חיות. אם אתם מוטרדים מאכילת קמח לא אפוי - חממו היטב את הקמח במיקרוגל עד שהוא מגיע לטמפרטורה של כ-70 מעלות, ורק אז הוסיפו אותו לתערובת.