1 ממיסים שוקולד בבן מארי.
>> מתכונים לראש השנה
2 מרתיחים את החלב ומוסיפים אותו לשוקולד.
3 מערבבים בזהירות בעזרת מקצף ידני עד לקבלת תערובת חלקה.
4 מוסיפים את החלמון ומערבבים.
5 מקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף רך, מוסיפים סוכר ומקציפים לקצף חזק.
6 מעבירים שליש מהקצף לתערובת השוקולד ומערבבים בזהירות. מוסיפים את יתרת החלבונים ומערבבים.
7 מעבירים לכלי הגשה. מקציפים שמנת מתוקה, מסדרים מעט מעל המוס ומקררים. הכי טעים ישר מהקערה ולפני הקירור.