1 מערבבים את כל החומרים היבשים של הבצק ומוסיפים שמן ומים לסירוגין עד לקבלת בצק רך וגמיש. מכסים במגבת רטובה ומניחים להתפחה במקום חמים למשך כשעה. 2. מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. 3. מערבבים את התמרים והאגוזים בקערה. 4. בעזרת ידיים משומנות/רטובות קורצים כדורים קטנים מהתערובת, בגודל של מסטיק עגול גדול. 5. יוצרים שקע רחב במרכז של כל כדור בצק, מכניסים לתוכו כדור מהמלית וסוגרים עליו את שולי הבצק. 6. בעזרת כפות ידיים משומנות משטחים את הכדור לכדי "פיתה" שטוחה ודקיקה (נזהרים שהמילוי לא יבצבץ דרך הבצק). מנקבים היטב במזלג כדי שלא יתפח בזמן האפייה. 7. מברישים בחלבון ביצה ומפזרים שומשום. 8. אופים בחום בינוני כ-20 דקות, או עד להשחמה.