רושה שקדים ופצפוצי אורזמיקי שמו יודע מה הוא עושה. איך אנחנו יודעים את זה? האמת היא שיש הרבה סיבות, אבל זו כאן למטה היא אחת האהובות עלינו: ממתק רושה שקדים שלא תוכלו להפסיק לנשנש
צילום: נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את מקלות השקדים בחום של 150 מעלות כ-5 דקות. 2 מטמפררים את השוקולד חלב. 3 מערבבים בקערה את כל החומרים יחד. 4 מעבירים בעזרת 2 כפיות לתבנית סיליקון שקעים בקוטר שלוש וחצי ס"מ, ומצננים. |