1 קולפים את האגסים, משאירים את העוקץ ומניחים בסיר קטן. 2. מוסיפים לסיר כוס יין אדום וחמש כפות סוכר. ממלאים את הסיר במים עד כיסוי ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות מעל להבה נמוכה. בתום הבישול מניחים לאגסים להתקרר בתוך הנוזל. 3. בקערת ערבוב מניחים שלושה חלמונים ושלוש כפות סוכר. טורפים היטב עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 4. בסיר קטן מניחים את החלב והבזיליקום מחממים מעל להבה נמוכה עד שהחלב על סף רתיחה. מסירים מהאש, מעבירים מעט מהחלב לתוך תערובת החלמונים תוך כדי ערבוב, חוזרים על הפעולה עד שכל החלב עבר לתוך החלמונים. 5. מחזירים את תערובת החלב והחלמונים לסיר ומבשלים מעל להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כארבע דקות. מסירים מהאש, מסננים מיד ומקררים היטב.