מאפה פילו במילוי גבינותכיסוני בצק פילו פריכים ממולאים תערובת גבינות עסיסית, כמו שאמא מיקי נהגה להכין
רוני מנדלמן
| mako אוכל
| פורסם 23/07/12 18:18
![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים (חוץ מעלי הפילו). 3 מפרידים את עלי הפילו ופורסים אותם בנפרד. מברישים את העלים בשמן זית או בחמאה, ומורחים במרכז כל עלה כף וחצי גדושות מהתערובת. 4 מקפלים בעדינות את הקצוות אחד אל השני וסוגרים אותם (מקפידים שהבצק יהיה סגור ושהגבינה לא תציץ החוצה). מניחים על תבנית משומנת כשהסגירה כלפי מטה. 5 אופים כ-20 עד 30 דקות – עד שהפילו מושחם והצדדים פריכים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|