רצועות עוף בקרם קארי וירקותיש מנות שגם כשלא רעבים, הריח שלהן פשוט מחייב טעימה. רצועות העוף המטוגנות האלה, עם כל הירקות שמצאתם במקרר, הן בדיוק כאלה – אז איזה מזל זה שלוקח פחות מחצי שעה להכין אותן, נכון?
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לרצועות העוף:
לירקות:
אופן ההכנה:1 בקערה מניחים את רצועות העוף. יוצקים את רוטב הסויה, הטריאקי והשום, ומניחים בצד ל-15 דקות. 2 במחבת מקפיצים את הבצל (על להבה גבוהה). מוסיפים את חזה העוף (ללא המרינדה) ומטגנים כ-5 דקות. 3 מוסיפים את השום לדקה נוספת. 4 מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מגישים מעל אורז יסמין. * המוצרים באדיבות מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ
>> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון ברוטב פלפלים מרוקאי |