פירה ונקניקיותבדיוק כמו פעם, כשהיינו ילדים: לוקחים תפוחי אדמה, נקניקיות וחצי שעה, ומקבלים ארוחה לתפארת. המתכון הכי קלאסי, הכי פשוט והכי מהיר
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 במחבת מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
2 בסיר מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים (בודקים בערת מזלג).
3 במחבת פסים מטגנים את הנקניקיות כך שהן תהיינה זהובות משני הצדדים.
4 מסננים את תפוחי האדמה, מחזירים לסיר, מוסיפים את שמן הזית וקרם הקוקוס, מתבלים במלח ופלפל ובעזרת מועך תפו"א יוצרים פירה. טועמים ואם חסר מוסיפים מלח.
5 מנחיים את הבצל המטוגן מעל הפירה. מגישים עם סלט כרוב או כרוב כבוש.
>> בשבוע שעבר הכנו פיצה מבצק ללא שמרים |