1 מניחים את שוקי העוף בכלי חרס (או פיירקס) ומוזגים עליהם את מיץ הלימון.
2 מפזרים על השוקיים את הכוסברה ושיני השום ומתבלים במלח ופלפל.
3 מכניסים את הכלי ללא כיסוי לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. אופים 25 דק', מורידים את המעלות ל-190 ואופים 25 דק' נוספות. ניתן להפוך את השוקיים כשמורידים את הטמפרטורה כדי שישתזפו משני הצדדים.
5 בזמן שהעוף בתנור מכינים את האורז.
6 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את האורז כ-5 דק'. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים ומוסיפים את המים. מבשלים על אש נמוכה כ-18 דק'.
7 מגישים את העוף מעל האורז ומקשטים בכוסברה טרייה.
* הצעה לגיוון: ניתן להוסיף לעוף פחית חלב קוקוס לאחר 25 דק' בישול.