1 מניחים את קוביות הפרגיות בקערה, יוצקים עליהן את מיץ הלימון ומשרים כ-15 דקות.
2 מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת, מוסיפים את הגזר ומערבבים.
3 מוציאים את הפרגיות ממיץ הלימון (לא שופכים אותו, נזדקק לו שוב בהמשך), מייבשים ומוסיפים למחבת.
4 מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים גם את מיץ הלימון, חלב הקוקוס והתבלינים.
5 מבשלים כ-25 דקות על אש נמוכה.
6 מניחים את האטריות בקערה ויוצקים מים רותחים. אחרי כ-5 דקות מסננים היטב, ומעבירים לקערת מים קרים לשתי דקות.
7 מסננים ומערבבים עם הרוטב.