1 מטגנים בשמן קנולה את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את רצועות הפרגית, מקפיצים כ-5 דקות ומוסיפים את שמן השומשום.
2 מתחילים להוסיף את הירקות למחבת לפי הסדר בהפרשים של דקה מאחד לשני ומערבבים אחרי כל ירק שהתווסף.
3 מוסיפים למחבת את עלי הכפיר ליים, הטריאקי, הקשיו המלח והפלפל, ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
* אפשר לגלגל את הירקות והעוף המוקפצים בתוך דפי אורז. משרים כל דף במשך דקה במים חמים, מניחים על צלחת, מוסיפים כף מהמוקפץ במרכז הדף, מקפלים פנימה את הדפנות (לרוחב) ואחר כך לאורך - בדיוק כמו אגרול.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!