נתחוני חזה עוף ברוטב לימון ופטרוזיליהיש לכם 20 דקות פנויות לתקתק ארוחה? בהנחה שכן (אם לא זאת בעיה, וזה כבר נושא אחר) - תעשו לעצמכם טובה ותשקיעו אותן חכם: נתחוני חזה עוף מוקפצים ברוטב לימון ופטרוזיליה. הוסיפו אורז לבן, ויש לכם מנה פצצה
בת חן דיאמנט
| mako אוכל
| פורסם 02/11/16 11:45
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
למרינדה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 חצי שעה מראש מערבבים את חומרי המרינדה בקערה ומכניסים את העוף. 2 אחרי חצי שעה מסננים את העוף מהמרינדה, מתבלים בפלפל לבן ומלח ומקמחים בקורנפלור. 3 מקפיצים את נתחוני העוף בווק עם מעט שמן תוך ערבוב מתמיד עד להשחמה, כ-5 דקות. ![]() 4 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לווק. 5 מבשלים כמה דקות, עד לצמצום הרוטב לדרגת הסמיכות הרצויה. מגישים עם קערת אורז לבן.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|