ארוחה בעשרים דקות: נודלס עוף מוקפץ עם ירקותמכינים את הנודלס במים, מקפיצים רצועות עוף עם בצל, פלפלים, אפונה, קשיו ועוד דברים טובים, ומקבלים מנה מהירה, טעימה ומשביעה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-43 שקלים המצרכים (5 מנות):לרוטב:
למנה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הנודלס על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד. 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד. 3 מטגנים בווק או במחבת גדולה את רצועות חזה העוף כ-5 דקות. 4 מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את השום, הכרוב האדום והאפונה (כל אחד לעוד כדקה-שתיים). יוצקים מחצית מהרוטב אל הווק, מערבבים ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ויתר הרוטב ומערבבים. מגישים עם הקשיו ועשבי התיבול. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בקר ובטטה ברוטב חריף המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ" |