קציצות בחלב קוקוסתבשיל מזין וטעים של קציצות בשר הודו ברוטב קליל עם אפונה וגזר![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות. 2 מטגנים את הבצל בסיר כ-5 דקות. יוצקים את החלב קוקוס, מוסיפים את האפונה והגזר, מתבלים ומערבבים. מביאים לרתיחה ומניחים לבישול של 10 דקות. 3 יוצרים קציצות ומניחים בזהירות ברוטב הרותח. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה. 4 מגישים מעל פסטה או אורז. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|