הכנת הבצק: לשים את כל חומרי הבצק תוך הוספה הדרגתית של השמנת עד לקבלת בצק עדין מאוד ומעט דביק.מקמחים היטב את הידיים ושולחן העבודה, מרדדים את הבצק לגודל התבנית ומניחים בתחתית התבנית המשומנת.
הכנת המלית: מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר, מיץ הלימון וגרידת הלימון. ממיסים את המרגרינה בסיר ומוסיפים את החומרים מהקערה ואת שארית השמנת המתוקה. מקפלים לתוך הבלילה בעדינות את הפודינג ומבשלים כ- 10 דקות על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם יציב. שופכים את המלית על הבצק. מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב ושופכים את הקצף על המלית. אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות צלזיוס כ- 20-25 דקות.