1 מנפים לקערה את החומרים היבשים: קמח, סוכר, מלח וסודה לשתייה. מוסיפים את השקדים, האגוזים והחמוציות.
2 בקערה נפרדת טורפים ביצים, תמצית וניל וקליפת תפוז מגוררת.
3 מאחדים את תכולת הקערות, ולשים היטב עד שמתקבל בצק אחיד.
4 בידיים רטובות יוצרים מהבצק כיכר מאורכת, ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
5 פורסים את הכיכר האפויה לפרוסות דקות (עד חצי ס"מ), באמצעות סכין לחם.
6 מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה (או על רשת התנור) ואופים שוב 10-15 דקות בטמפרטורה של 150 מעלות, עד שהפרוסות יבשות לגמרי.
7 מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!