1 להכנת העוגות: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל, מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, מלח וקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מוסיפים את הקמח ומעבדים שוב לתערובת אחידה.
3 מעבירים למנג'טים ואופים ב-170 מעלות, כ-20-25 דקות.
4 להכנת המילוי: ממלאים ממרח חלבה בשק זילוף וממלאים כל קאפקייק במלית. לחלופין ניתן להוציא מעט מהחלק העליון בעזרת כפית, למלא ולהחזיר את החלק שהוצאנו.
5 להכנת הציפוי: ממיסים במיקרוגל שמנת עד לסף רתיחה. שופכים את השמנת על השוקולד ומערבבים.
6 טובלים כל קאפקייק בקרם השוקולד ומסדרים שערות חלבה מעל.
>> את הטורט פאדג' שוקולד של רעות זומר כבר הכנתם?