1 מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון-תחתון).
2 מערבבים ביד את הסוכר עם קליפת הלימון המגוררת, עד שהיא מצופה בסוכר ועולה ממנה ריח לימוני עשיר.
3 מוסיפים ביצים וטורפים לקבלת תערובת תפוחה.
4 מוסיפים חמאה מומסת וטורפים. מוסיפים שמן, שמנת חמוצה וחלב וטורפים שוב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים רק עד לקבלת בלילה אחידה (ערבוב יתר יגרום לעוגה להיות דחוסה).
6 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה ואופים עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש (בדרך כלל 35-45 דקות).
7 מערבבים את חומרי הציפוי היטב. כשהעוגה יוצאת מהתנור מוזגים עליה את הציפוי.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה