המצרכים (12 מנות):לופל בלגי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים את המכשיר להכנת הוופלים. 2 בקערה מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. בקערה אחרת מערבבים יחד את החמאה המומסת, חלב, ביצים ותמצית וניל. 3 מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת עם החלב, ובעזרת מטרפה מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. 4 יוצקים את הבלילה למכשיר ומבשלים או אופים בהתאם להוראות. 5 להגשה – בקערת המיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת רכה. 6 בוזקים אבקת סוכר על גבי הוופלים, מניחים כף של קצפת ומוסיפים זילופים של שוקולד מומס וחופן פירות. מגישים מיד. * כיוון שהוופלים עצמם ניטרליים בטעמם מומלץ לא לוותר על התוספות שממתיקות אותם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|