המצרכים (25 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, אבקת הסוכר, החמאה, הווניל והמלח, ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. 2 מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים עד שנוצרים גושי בצק גדולים. 3 מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. 4 עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה. 5 על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. 6 מרדדים כל חלק למלבן בעובי 3-4 מ"מ ומורחים שכבה דקה של ממרח תמרים. 7 מפזרים מעט קינמון טחון ואגוזים (אם רוצים) ומגלגלים לרולדה הדוקה. 8 מניחים את הרולדות על תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה. 9 מצננים את הרולדות במקרר במשך חצי שעה. 10 מחממים תנור ל-170 מעלות. 11 אופים את הרולדות 30-40 דקות או עד שהן מזהיבות מעט ונסדקות בחלקן העליון. 12 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ופורסים. 13 בוזקים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
|