1 שמים בקערה גדולה וחסינת חום את השוקולד, החמאה והסוכר וממיסים במיקרו.
2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד.
3 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים. לבסוף מוסיפים את שברי האגוזים ושברי עוגיות הלוטוס.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים כ-20 דקות בתנור שחומים מראש לחום של 170 מעלות. מוציאים, מצננים וקורצים לבבות.
5 מערבבים בקערה את השמנת החמימה וממרח הלוטוס. טורפים עד לקבלת קרם חלק. יוצקים מהקרם על הלבבות ומפזרים שוקולד.
>> והנה המתכונים של מקס ברנר לוולנטיינ'ז