1 מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
3 שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד.
4 מחלקים את הבצק ל-5 כדורים.
5 על נייר האפייה שבתבנית יוצרים מכל כדור גליל באורך 35-30 ס"מ ומשטחים בעזרת כף היד לגובה של חצי ס"מ.
6 מניחים בתבנית עם רווח של 5 ס”מ בין הגלילים.
7 אופים כ-25 דקות עד שהגלילים מזהיבים - הגלילים תופחים בזמן האפייה ומתפשטים מעט בתבנית.
8 מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס”מ. מאחסנים בקופסה אטומה.
>> והנה מנה בשרית מנצחת לארוחת שבת