המצרכים (50 מנות):
לציפוי (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה. 2 מערבבים את החומרים היבשים בקערה (קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקפה). מוסיפים את הביצים והחלמונים ולבסוף את השקדים והאגוזים. מערבבים היטב. 3 יוצרים מהבצק שני גלילים, מניחים בתבנית ואופים 20 דקות. הכיכרות צריכות להתייצב, אבל לא להיאפות לחלוטין. אחרי אפייה ראשונה - פורסים | צילום: אסף אמברם, mako אוכל4 מצננים את הכיכרות ופורסים. מסדרים את הפרוסות על רשת או תבנית, ומחזירים לסיבוב שני של ייבוש בתנור, 10-15 דקות. מסדרים ומכניסים לאפייה נוספת | צילום: אסף אמברם, mako אוכל5 מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד עם אספרסו במיקרו או מעל בן מארי. מזלפים טפטופי שוקולד על העוגיות, או טובלים אותן עד האמצע ומניחים להתקשות. ציפוי שוקולד - ישדרג, אך לא חובה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל>> ואם בא לכם להעז: עוגת שוקולד וצ'ילי>> אוהבים דגני בוקר? בואו נבדוק עד כמה |