מכינים את הבצק הפריך:
1 מערבלים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2 מוסיפים את הביצה, הקמח, הקקאו ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד קבלת בצק.
3 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
4 מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של 1/2 ס"מ. מרפדים את הבסיס והדפנות של התבניות.
5 מכניסים למקרר ומתחילים להכין את מלית הסופלה.
מכינים את מלית הסופלה:
6 ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי (המסה באדים: שמים את השוקולד בסיר קטן, ואת הסיר הקטן בתוך סיר גדול, שבתחתיתו מים ברתיחה עדינה).
7 מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד אחידות.
8 מקציפים את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות, עד קבלת קצף יציב. מקפלים לתערובת השוקולד והחלמונים.
9 יוצקים לתבניות עם הבצק הפריך ואופים ב-170 מעלות כחצי שעה. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.