המצרכים :לבצק:
למילוי השוקולד:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מעבדים בקערת מיקסר עם וו לישה את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח כ-2 דקות. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד כדקה נוספת. 2 מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מוסיפים לאחד החלקים את אבקת הקקאו ומעבדים עד לאיחוד. 3 לוקחים את שני כדורי הבצק ומגלגלים אותם יחד על משטח מקומח, ליצירת גליל מעורב. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעתיים. 4 מכינים את המילוי: ממסים את השוקולד, הסוכר והחמאה יחד (הכי נוח לעשות את זה במיקרו, בפולסים של 20 שניות). מוסיפים את שאר מרכיבי המלית ומערבבים למרקם חלק. שומרים בקירור לפחות שעה לפני הזילוף. 5 מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ וקורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול. מסדרים את העיגולים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 6 טורפים ביצה ובעזרת מברשת מורחים קלות את עיגולי הבצק (על מנת שהסגירה תהייה אטומה). 7 מעבירים את מלית השוקולד לשק זילוף ומזלפים באמצע כל עיגול מעט מן המלית. סוגרים לצורת אוזן המן. 8 מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים 10-15 דקות.
המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|