עוגת גבינה אפויה אווריריתעוגה קלילה וטעימה שטעמה אף משתפר יום אחרי הכנתה
צילום: פסקל פרץ-רובין, יחסי ציבור
|
המצרכים (20 מנות):לבצק
למלית
לעיטור
אופן ההכנה:1 לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק. משטחים בתבנית משומנת, כולל תחתית ודפנות. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות. 3 להכנת המלית מקציפים חלבונים במהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, לקבלת קצף יציב. 4 בקערה נפרדת טורפים גבינה, מרגרינה, חלמונים, לבן, סולת, קורנפלור, גרידת לימון ומלח לתערובת חלקה. 5 מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה ומבליעים אותו כליל. 6 יוצקים את התערובת על הבצק ואופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש. מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת. 7 מצננים את העוגה בתוך התנור ובוזקים עליה אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!>> לכל המתכונים לשבועות |