1 בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה כ-2 דקות. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד כדקה נוספת. מוסיפים את הקמח והשומשום המלא ומעבדים עד להיווצרות בצק.
2 עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות כשעתיים.
3 מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ ובעזרת קורצן עגול קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
4 טורפים ביצה אחת ובעזרת מברשת מורחים קלות את עיגולי הבצק (על מנת שהסגירה תהייה אטומה).
5 מעבירים את מלית החלבה לשק זילוף ומזלפים באמצע כל עיגול מעט מן המלית. סוגרים לצורת אוזן המן.
6 מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים כ-10-15 דקות.
המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!