1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר עד הומוגניות.
2 מוסיפים את יתרת החומרים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק.
3 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה.
4 מגלגלים את הבצק ל-2 גלילים בקוטר 4 ס"מ.
5 מחלקים כל גליל ל-20 יחידות של 2 ס"מ כל אחת.
6 מכל יחידה יוצרים גליל דק בעובי ס"מ, וממנו יוצרים את צורת הסהרון.
7 מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ אחד מהשני, ואופים ב-175מעלות כ-13 דקות.
8 מקשטים באבקת סוכר.