1 מתחילים עם המאפינס: מערבבים במיקסר (אפשר ידני, עם וו הקצפה) את כל החומרים (חמאה, סוכר, קמח, אבקת אפייה, חלב, ביצים ותמצית וניל). מתחילים במהירות נמוכה ולאט לאט מגבירים.
2 מוזגים את התערובת (הכי קל בעזרת מצקת) לתבנית המאפינס (12 יחידות), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות. מצננים.
3 מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם האינסטנט פודינג, אבקת הסוכר והקפה הנמס במשך כדקה, עד שמתקבל קרם סמיך.
4 מורחים על כל מאפין נוטלה, וטובלים עם הצד של הנוטלה באגוזים המסוכרים.
5 מקשטים עם קרם הקפה בעזרת שק זילוף. שומרים בקירור בקופסה אטומה.