1 מכינים את הסירופ: מבשלים את מיץ הלימון והסוכר ביחד עד רתיחה, ומצננים (מערבבים תוך כדי בישול, כדי שהסוכר לא יישרף).
2 מערבבים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והביצים.
3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים מעט.
4 מוסיפים את החלב, המיץ וגרידת הלימון והסירופ, ומערבבים.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית 30*30 ס"מ משומנת, ואופים ב-180 מעלות כ-35 דקות.
6 מוציאים מהתנור ומרטיבים במה שנשאר מהסירופ.
>> גם אביבה מ"מאסטר שף" הכינה לנו עוגת לימון