המצרכים :
לסירופ לימון:
אופן ההכנה:1 מכינים את הסירופ: מבשלים את מיץ הלימון והסוכר ביחד עד רתיחה, ומצננים (מערבבים תוך כדי בישול, כדי שהסוכר לא יישרף). 2 מערבבים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והביצים. 3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים מעט. 4 מוסיפים את החלב, המיץ וגרידת הלימון והסירופ, ומערבבים. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית 30*30 ס"מ משומנת, ואופים ב-180 מעלות כ-35 דקות. 6 מוציאים מהתנור ומרטיבים במה שנשאר מהסירופ.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|