1 מחממים מראש תנור ל-220 מעלות. 2. מכינים נייר אפייה חתוך בגודל התבנית. מורחים את התבנית בשמן, מניחים את הנייר ומשמנים גם אותו.
3 שמים בקערת המיקסר ביצים וסוכר. מקציפים במהירות בינונית מספר דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. 4. מורידים את מהירות ההקצפה למהירות נמוכה, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 5. מורחים את התערובת על נייר האפייה בעזרת מרית בשכבה דקה ואחידה ( 4-5 מ"מ) מכניסים לתנור ואופים כ4-5 דקות עד שהרולדה מזהיבה וקפיצית למגע. (יש להמנע מאפיית יתר כי אז לא ניתן יהיה לגלגל את הרולדה).
6 מצננים לטמפ' החדר ומסירים מנייר האפייה (במידה ונותרה תערובת , חוזרים על הפעולה).
7 להכנת המלית: מכניסים את ממרח החלבה לקערת המיקסר עם "וו הגיטרה" ומוסיפים בהדרגה את החלב עד לקבלת ממרח חלק ונוח לזילוף.
8 חותכים את הרולדה לרצועות ברוחב 10 ס"מ. מניחים את הרולדה על גיליון נייר אפיה, בעזרת שק זילוף מזלפים פס ברוחב של כ-2 ס"מ, מגלגלים את הרולדה עם נייר האפייה ומהדקים בעזרת סרגל לגליל. 9. מכניסים את הגלילים להקפאה כשעתיים.
10 מוציאים ופורסים לפרוסות באורך כ-3 ס"מ, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.