1 מכינים את הבצק: שמים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות איטית רק עד לקבלת בצק אחיד.
2 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח וחוצים אותו. עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
3 מכינים את המלית: שמים בקערה את כל החומרים למלית ומערבבים לתערובת אחידה.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
5 ממלאים, מעצבים ואופים: מרדדים את שני חלקי הבצק לעיגולים בקוטר 26 ס"מ ועובי 3 מ”מ. מחלקים כל עיגול ל-20 משולשים שווים בגודלם בעזרת גלגלת פיצה או סכין חד. מניחים כפית מהמלית בחלק הרחב של כל משולש ומגלגלים אותו מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר לקבלת רוגלעך. מסדרים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
6 אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה.
7 מצננים, מפזרים אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.
גיוון:
מכינים את הרוגלך עם מלית תמרים ואגוזים. משתמשים במחצית מכמות המלית.