ריבועי שוקולד עם הפתעותחטיף בסגנון טעמי, גרסת 2013: ריבועים הורסים עם פצפוצי אורז ופיסטוקים, מכוסים בשכבה עבה עבה של שוקולד. גן עדן זה כאן![]()
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שמים את חמאת הבוטנים, הדבש, הסוכר והקקאו בסיר, ומחממים על אש גבוהה עד שמגיע לרתיחה. 2 מנמיכים את האש, מוסיפים את המרשמלו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. 3 מסירים מהאש ומוסיפים את תמצית הווניל, פצפוצי האורז והפיסטוקים. מערבבים היטב עד לאחידות. העיסה יוצאת מאוד דביקה, סמיכה ולא קלה לערבוב - זה בסדר. 4 משטחים את הבלילה בתבנית מרובעת ומשומנת בגודל 20 על 20 ס"מ, מהדקים ומיישרים (הכי קל לעשות את זה עם גב כף יד רטובה). 5 מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את החמאה והשוקולד (מכניסים למיקרו ל-30 שניות ומערבבים. אם לא נמס – מחזירים ל-10 שניות). 6 מורחים את הציפוי על העיסה ומעבירים למקרר עד שהוא מתקשה. 7 חותכים את הממתק לקוביות של 2 ס"מ, בעזרת סכין חדה מאוד. * מאחסנים במקרר בקופסה אטומה, אבל בחורף אפשר לשמור גם מחוץ למקרר הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|